A GYÓGYÍTÓ

TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOK

Lélekgyógyító folyamatok

PSZICHOTERÁPIÁS ELJÁRÁSOK

EGYÉNI PSZICHOTERÁPIA
Önismeret (pár, csoport)
ANYA-MAGZAT KAPCSOLAT
Pszichoterápia egyéni (pár) és csoport
Kapcsolat a magzattal
MEDITÁCIÓ, RELAXÁCIÓ

SAJÁT MÓDSZEREIM

KREATIV ŐSÖSSZHANGZAT
ÖnMagkép – Magcsoportok
ÉLŐ ÖNMAGODRA HANGOLÓ
Meditatív hangolás
KAPCSOLATHARMONIZÁLÓ
Pár és Család (egyénileg)

SPIRITUÁLIS GYÓGYMÓDOK

THETA TERÁPIA
Gyógyítás theta állapotban
Egyénileg, csoportosan

Természetgyógyászati módszerek

FITOTERÁPIÁS ELJÁRÁSOK, TÁPLÁLKOZÁS

Gyógyteák kikeverése egyénre szabottan

FÜLAKUPUNKTÚRÁS ADDIKTOLÓGIAI KEZELÉS

Lézerakupunktúra, tartós tűk és magok

A TANÍTÓ

ELŐADÁSOK

Beszélgetések

ÍRÁSOK

NŐI CSOPORTOK – MINDEN, AKI NŐŐŐ!

Rendszeres találkozások

GYÓGYNÖVÉNYISMERETI OKTATÁS

ETI Fitoterapeuta Szakvizsga előkészítő

GYÓGYNÖVÉNYTÚRÁK

Pünkösdi gyógynövényismertető túra Orfaluban - 2018. május 20.

Gyógynövényismereti diavetítéses előadások

THETAHEALING CSOPORTOK

Szivárvány gyerekek

DNS 1 Alap tanfolyam

DNS 2 Haladó tanfolyam

Áss mélyebbre tanfolyam

Teremtés és bőség tanfolyam

Ritmus az egészséges testsúlyért

Game of life – Az Élet Játéka tanfolyam

Te és a partnered. Fejlődj a kapcsolataidban I. 

MAGAMRÓL

Galéria

Anya - Magzat kapcsolat - Természetesen!
Kapcsolatharmonizáló
Kreatív Ősösszhangzat Alkotótér
Egészségesen és természetesen!
Párkapcsolati tréning
Szivárvány Gyerekek - tanfolyam felnőtteknek
Új Női Boldogasszony Kör
Blogom
Élet Tér Harmóniaközpont
Akasha tudatos életvezetés
Bemutatkozó videó

Vélemények

Kedves Ágnes!
Ismét eltelt néhány hónap.. mérföldkőhöz érkeztünk. :) Ma van a házassági évfordulónk, valamint pontosan egy évvel ezelőtt a mai napon kellett be mennünk a kórházba.. holnap pedig a kis Sára 1. Születésnapja! :) Hihetetlen gyorsan eltelt ez az év! Még mindig annyira boldog vagyok, hogy találkoztam Ágnessel és lehetőségem volt az anya-magzat kapcsolat analízist végig csinálni. :) Eszembe jutnak gondolatok, miket kommunikált a pici.. ha most felolvasnánk.. pontosan az áll benne, amilyen valójában ő maga! :) Ha megkérdeznék, egyáltalán nem volt “kimerítő” év.. szinte észre sem vettük, annyira egy húron pendülünk a Sárával. Abszolút simulékony, tanulékony, önálló, és nagyon kifejezően szeret. :) Két hónapja beköltöztem én is a háló szobába vele (eddig a kanapén laktunk ketten :) apa meg külön).. olyan jó nézni este, milyen békésen alszik köztünk.. egészen reggelig. Egyáltalán nem bánom ezt sem! Sőt! Ha kérdezik sem tagadom, hogy nem tettem külön. Ezeket az összebújós estéket sem adhatja vissza semmi. Egyre jobban érezni is rajt, hogy lassan-lassan megérik ő maga, önszántából arra, hogy birtokba vegye a saját ágyát. Majd amikor úgy dönt.. addig is kiélvezzük a közös estéket, mert úgy hiszem, ez a legjobb az ő kis lelki fejlődésének. :) a vírus helyzet a vállalkozásnak sajnos eléggé betett... bevétel nélkül voltunk hónapokat, fel is éltünk mindent.. DE! Sokkal gazdagabbak lettünk! :) Apa is rengeteg minőségi időt tudott tölteni a Sárával, ezt szerintem kevesen élhetik meg, ha “normális” Kerékvágású életünkben...
Sokszor gondolok arra, mi lesz, ha vállalunk még babát?! Mert ez annyira tökéletes várandósság, szülés és első életév volt, hogy jó magasra került az a bizonyos léc. :) Mégegyszer is ugyanezt kívánnám magunknak! :)
Ha arra kerül a sor, biztos, hogy ismét találkozunk mi is Ágnessel! ;) :)
További szép napot és eredményes, kellemes munkavégzést kívánunk! :)

Erika

Kedves Ágnes,

Nagyon köszönöm a tegnapi napot (is)!

Eddig minden alkalommal nagyon nagy és nagyon pozitív hatással volt rám Ön és a terápia. Ugyanakkor minden alkalommal más volt az érzés bennem, máshogyan jelentkezett ez a pozitív hatás.

Tegnap mosolyogva jöttem el Öntől és a mosoly egész nap fennmaradt. Most először éreztem, igen képes vagyok, igen, már készen állok rá, igen, tudom élni az én saját elképzelt életemet.

Valami bennem azt mondta tegnap, most itt az idő megkeresni, pontosan hol: azt az új helyet is megtaláltam tegnap, ahol most élni szeretnék. Ahol van nekem égszínű tiszta tó az egyik oldalon, a másikon pedig gyönyörű Alpok. Már otthont is néztem. Annyira be voltam és vagyok sózva. Aztán eszembe jutott még az utolsó töltés: türelem, összeáll minden.

Hú, már indulnék.

Köszönöm, hogy megismerhettem, köszönöm, hogy segít nekem, köszönöm, hogy megélhetem önmagam, köszönöm az ölelést!

Sok-sok szeretettel:

Zsuzsanna Budapestről

Rengetegen kérdezték már, hogy mitől ilyen barátságos, érdeklődő, kedves, nyugodt a kislányunk. :) Mindig elmesélem.. :) lehet azóta páran meg is fordultak Önnél. :) Hihetetlen mennyire simulékony, kitűnően alkalmazkodó és kiegyensúlyozott a picur! :) Bárhova, bármikor el tudunk menni vele, ha egész nap úton kell lennünk sincs egy hangja sem! A lényeg, hogy együtt vagyunk és ennél több nem is kell neki! :) Mindenhol megcsodálják. :) Még anyatejes is, de elkezdtük a hozzátáplálást, ebben is egy “új” irányzatot követve a BLW-t.. ami igény szerinti darabos hozzátáplálás. Ugyanazt eheti, amit mi, és nincs püré. Nagyon simán veszi az elejétől! Mindent megeszik! Oltáskivezetést is alkalmaztunk nála Homeopátiával, így azoknak sem volt mellékhatása, se láz, semmi. Egy ébredéssel át alussza az éjszakát az első naptól. Most készített apa új ágyat neki, mert a kiságyat nem viselte el .. velem alszik.. talán a rács az “oka”,:) ki szereti a korlátokat?! :) Szóval nagyon hálás vagyok, hogy anno megtaláltam Ágnest, mert hihetetlen hasznos és felemelő dolog az első pillanattól kapcsolatban lenni a gyermekünkkel! :)

H.M.E. és Sára 😊

A mai napon, 2019.05.27-én megszületett kislányunk, Horváth Sára Hanna. A tervezett császár ellenére is úgy gondolom mindent jól véghez vittünk a kapcsolat analizisek során. Nem érzem hogy bármi negatívan érintette volna a kicsit ennek kapcsán. Egész nap bújik hozzám, hamar megnyugszik, apukával is pillanatok alatt megvan a közös nevező! Bár effelől nem volt kétségem! :) A fiúk is voltak benn, nagyon jól sikerült az első találkozó! :) Köszönünk mindent!

Horváth-Magyaros Erika

Drága Ági!

Nagy szeretettel üdvözöllek. Még mindég a gyógynövény táborban szerzett élményeimből táplálkozva töltöm napjaimat. Jó érzés vissza gondolni arra a felszabadult légkörre, ami jellemezte az egész ottlétünket, a csapattagok közvetlenségét, nyitottságát. Ez a Te személyiségednek, és a hely varázsának is köszönhető. Rég nem voltam ilyen szűz, tiszta természetben. Az új ismeretek mellett, megerősítést is nyertem a tudottakban, és helyére került néhány téves hiedelmem. Most már csak használnom kell őket. Az útifű szirup is szépen érik. Köszönöm, hogy ezt az arcodat is megmutattad, és a boszorkánykonyhádba is beengedtél, sőt a szállításunkról is gondoskodtál. Köszönjük külön a férjednek is, hogy bemutatta a csodálatos környéket, és vitt, hozott minket.

Hubának köszönjük a közreműködését, háttér munkáját, így Botond, a kisunokám is szabadon élvezhette a szabadságot. KÖSZÖNJÜK!

B.M. Sülysáp

Kedves Ágnes!

"A mai napon, megszületett kislányunk, S. A tervezett császár ellenére is úgy gondolom mindent jól véghez vittünk a kapcsolat analizisek során. Nem érzem hogy bármi negatívan érintette volna a kicsit ennek kapcsán. Egész nap bújik hozzám, hamar megnyugszik, apukával is pillanatok alatt megvan a közös nevező! Bár effelől nem volt kétségem! :) A fiúk is voltak benn, nagyon jól sikerült az első találkozó! :) Tényleg mindent köszönök! Biztos, hogy sokat fogunk kamatozni ebből az analizisből a picivel! :) Bízom benne, hogy fogunk még együtt dolgozni!"

Köszönünk mindent!

H. Erika

A Théta Healing tanfolyamon megtanultam, hogy sokat tehetek saját magamért és másokon is tudok segíteni. Rájöttem, meg lehet és meg tudom oldani a problémáimat. Kinyílt a világ, megtanultam élni! Felszabadultság és öröm töltötte meg a hétköznapjaimat! Olyan kulcsot kaptam a kezembe, amellyel sorban nyílnak az ajtók. Hálás köszönet érte!

Sz. Zs. Szombathely

A Theta Healing 1. tanfolyamra véletlenek (nem létező) sorozata vezetett. Talán egy hete fejeztem be Vianna könyvét - amit túl szépnek találtam, de nem hihetetlennek. Rögtön tanfolyamokat kerestem Bp-en, mert ilyen biztos nincs Szombathelyen. Erre pár napra egy váróteremben meglátom a tanfolyamot hirdető papírdarabot... Ági kedves személyisége, kiegyensúlyozottsága rögtön megteremtette az alaphangulatot. Szinte rögtön "thétázni" kezdtünk. Szkeptikus voltam, mert otthon, a könyv után egyedül már próbáltam és semmi nem történt. Itt a 2. alkalommal szó szerint teljes megrázkódtatáson mentem keresztül. A pár nap alatt rengeteget gyakoroltunk, érthető magyarázatokkal, a téma tágabb ismeretkörbe kapcsolásával bővült tudásunk is. Csodás eseményekben vettünk részt. Én életem meghatározó napjaiként gondolok a tanfolyamra.

Azóta nap, mint nap tapasztalom a sok jót és segítséget, amit engedek kapni:)

Köszönöm Ági!

Egy hálás embertárs Szombathelyről

Ágit 12 éve ismerem. Már első alkalommal megfogott orvosi végzettsége mellett tanúsított, természetes gyógymódok irányába való nyitottsága, képzettsége. Megismertem a női személyiség kibontakozását kutató, megélő, tanító, segítő elhivatottságát. Édesanyai tapasztalatai által gyógyító a családterápiákban, a gyermekek gondjainak megoldásában. A belőle sugárzó életöröm, életszeretet, boldogságra törekvés, a tökéletes életminőség keresése mindig átsugárzott rám is.
Gyógyítóan hatott, megújított. Boldogabb, elégedettebb lettem nőiességemben, segített az életben való boldogulásomban.
Ezt kívánom minden leendő segítettjének.

Dr. Horváthné Fábián Ottilia
Pilisszentiván, 2017.10.12.

Ottilia, Pilisszentiván

Csak pár mondattal szeretnék szólni és segíteni a gyógyulásommal, példámmal kapcsolatban. Minden mások vagy saját magad által épített fal ledönthető és ezt követi a nagy szabadság, boldogság, amire nem találom a szavakat. Leírhatatlan annyira jó.......és ez az én életem. Már maga a gyógyulási folyamat, a fejlődés, a változás a céljaim elérése felemelő érzés....mondhatni az én életem gyökerétől változott, ami nálam a lényeg volt, a szülői minták elengedése, lecsatolódása volt és döntöttem le az összes falat magam körül.......aztán jött a nagy csoda, férjhez mentem és megszületett első gyermekünk (amire én azt gondoltam, velem ilyen soha nem történhet). És mégis. Ez az igazi boldogság. Én azt mondom, sosem késő változtatni akarni, nagy bátorság és erő, de megéri. Mindezekért köszönet a teremtőnek és dr szabó ágnesnek, aki kiváló tanár és terapeuta.
S.E. Magyarlak”

S.E. Magyarlak
Gyakori Kérdések
Mitől függ, hogy kinél milyen módszereket alkalmazok?

Mindig olyat, amire az illetőnek leginkább szüksége van, amire nyitott, ami elfogad. Vegyítem a páciens állapota, igényei és egyéni képességei, helyzete szerint. Általában egy pszichoterápiás, lélekgyógyító módszer, és ha úgy ítélem, Fül Akupunktúrás Addiktológiai eljárás vagy Fitoterápiás természetes gyógymód kombinációja. Egyidejűleg vagy egymást követően.

Lehetséges szakirányú képzés nélkül is jobban elmélyedni a gyógynövény ismeretben?

Igen, erre is van lehetőség gyógynövényismereti oktatás, diavetítéses előadások és gyógynövénytúrák kombinációjának keretén belül. Akár téli időszakban is. Jelezd, ha ez a megoldás érdekel.

Időben meddig tart egy gyógynövénytúra?

Általában másfél-két órán át. Ennél hosszabban tartó információ átadás inkább csak szakirányú képzés során javasolt. Az átlagos érdeklődő számára ezen időszakon túl már nagyon összekeveredhet a sok új látott és hallott élmény. Ha bővebben és hosszabban szeretnél hallani a gyógynövényekről, érdemes egy fitoterápiás képzésre eljönnöd.

Ha szeretnék én is fitoterapeuta (gyógynövényekkel gyógyító) lenni, lehetséges-e részt vennem egy fitoterápiás tanfolyamon?

Igen, jelezd érdeklődésedet és megfelelő létszám esetén elindítunk egy fitoterapeuta képzést.

Mikortól javasolt az Anya-Magzat kapcsolat egyéni foglalkozásokra jelentkezned?

Javaslom, hogy várd meg várandósságod betöltött 12. hetét!

Közösség

Copyright © 2016
Dr.Szabó Ágnes Katalin

Wellness Dental Plus Kft.
9970 Szentgotthárd, Kossuth Lajos u. 8.

Montázs Műhely

Design & CMS by Webmark