Anya - Magzat kapcsolat - Természetesen!
Kapcsolatharmonizáló
Kreatív Ősösszhangzat Alkotótér
Egészségesen és természetesen!
Párkapcsolati tréning
Programok
Blogom
Élet Tér Harmóniaközpont
Akasha tudatos életvezetés
Bemutatkozó videó
RENDELÉS / SZOMBATHELY
RENDELÉS / SZENTGOTTHÁRD
RENDELÉS / BUDAPEST

Vélemények

Ma érkeztünk haza Erdélyből. Isteni megtapasztalásban volt részem. Hugom hívott fel telefonon. Nem beszéltünk vagy 20 éve. Én FNSZ-t (megj: Feltétel Nélküli Szeretet) küldözgettem neki, amióta Tőled hazajöttem. És sikerült kapcsolatot teremtenünk, ezt Isteni csodaként éltem meg, az előzmények függvényében. Köszönöm Neked, hogy megnyítottad számomra az utat. Szeretettel ölellek:

Margit

"Hálás vagyok, hogy úgy alakult az életem, hogy meg kellett, hogy ismerjelek, olyan útravalót adtál nekem, ami engedte megérkezni hozzám a derűt, a játékot, az erőt, a bizalmat, a nyugalmat, barátságokat, szeretetet, a teljesség érzését, a lehetőségek felismerését.

Most éreztem meg igazán mennyire fontos időt szánni magunkra és fejlődni, és aztán még fejlődni, hogy mennyire fontos ez az átalakulás, hogy milyen megújulást hoz, mert ide eljutva szinte minden más értelmet nyer, egy sokkal jobbat.

Egy igazi önismeret lett nekem a thetahealing a Te segítségeddel. És minden felismerés magammal kapcsolatban egy élmény, amit a tudatalattink mutat meg. Már a felismerés is megkönnyebülést ad.

Köszönöm, hogy bátorítottál a tanfolyamra."

Zita

Már most fantasztikus változásokat érzek :)

Van bennem egy nagyon nagy béke és nyugalom. Este meg sem fordult a fejemben, hogy a “fárasztó nap” után gin toniccal jutalmazzam magam. Este az unalom helyett az olvasást választottam, így tovább, 22 óráig ébren voltam. Teljesen jól éreztem magam, jól esett a csend, az olvasás és önmagam társasága. Reggel pedig 4:30 körül ébredtem és felkeltem. Ismét olvastam. A covid óta erre nem volt így alkalmam. úgy fogalmaztam magamban, hogy visszatértem önmagamhoz, a régi énemhez. Köszönöm! Biztos jön majd még más is 😁🤗 Csodás napot kívánok!

ZS

Kedves Ágnes!
Ismét eltelt néhány hónap.. mérföldkőhöz érkeztünk. :) Ma van a házassági évfordulónk, valamint pontosan egy évvel ezelőtt a mai napon kellett be mennünk a kórházba.. holnap pedig a kis Sára 1. Születésnapja! :) Hihetetlen gyorsan eltelt ez az év! Még mindig annyira boldog vagyok, hogy találkoztam Ágnessel és lehetőségem volt az anya-magzat kapcsolat analízist végig csinálni. :) Eszembe jutnak gondolatok, miket kommunikált a pici.. ha most felolvasnánk.. pontosan az áll benne, amilyen valójában ő maga! :) Ha megkérdeznék, egyáltalán nem volt “kimerítő” év.. szinte észre sem vettük, annyira egy húron pendülünk a Sárával. Abszolút simulékony, tanulékony, önálló, és nagyon kifejezően szeret. :) Két hónapja beköltöztem én is a háló szobába vele (eddig a kanapén laktunk ketten :) apa meg külön).. olyan jó nézni este, milyen békésen alszik köztünk.. egészen reggelig. Egyáltalán nem bánom ezt sem! Sőt! Ha kérdezik sem tagadom, hogy nem tettem külön. Ezeket az összebújós estéket sem adhatja vissza semmi. Egyre jobban érezni is rajt, hogy lassan-lassan megérik ő maga, önszántából arra, hogy birtokba vegye a saját ágyát. Majd amikor úgy dönt.. addig is kiélvezzük a közös estéket, mert úgy hiszem, ez a legjobb az ő kis lelki fejlődésének. :) a vírus helyzet a vállalkozásnak sajnos eléggé betett... bevétel nélkül voltunk hónapokat, fel is éltünk mindent.. DE! Sokkal gazdagabbak lettünk! :) Apa is rengeteg minőségi időt tudott tölteni a Sárával, ezt szerintem kevesen élhetik meg, ha “normális” Kerékvágású életünkben...
Sokszor gondolok arra, mi lesz, ha vállalunk még babát?! Mert ez annyira tökéletes várandósság, szülés és első életév volt, hogy jó magasra került az a bizonyos léc. :) Mégegyszer is ugyanezt kívánnám magunknak! :)
Ha arra kerül a sor, biztos, hogy ismét találkozunk mi is Ágnessel! ;) :)
További szép napot és eredményes, kellemes munkavégzést kívánunk! :)

Erika

Kedves Ágnes,

Nagyon köszönöm a tegnapi napot (is)!

Eddig minden alkalommal nagyon nagy és nagyon pozitív hatással volt rám Ön és a terápia. Ugyanakkor minden alkalommal más volt az érzés bennem, máshogyan jelentkezett ez a pozitív hatás.

Tegnap mosolyogva jöttem el Öntől és a mosoly egész nap fennmaradt. Most először éreztem, igen képes vagyok, igen, már készen állok rá, igen, tudom élni az én saját elképzelt életemet.

Valami bennem azt mondta tegnap, most itt az idő megkeresni, pontosan hol: azt az új helyet is megtaláltam tegnap, ahol most élni szeretnék. Ahol van nekem égszínű tiszta tó az egyik oldalon, a másikon pedig gyönyörű Alpok. Már otthont is néztem. Annyira be voltam és vagyok sózva. Aztán eszembe jutott még az utolsó töltés: türelem, összeáll minden.

Hú, már indulnék.

Köszönöm, hogy megismerhettem, köszönöm, hogy segít nekem, köszönöm, hogy megélhetem önmagam, köszönöm az ölelést!

Sok-sok szeretettel:

Zsuzsanna Budapestről

Rengetegen kérdezték már, hogy mitől ilyen barátságos, érdeklődő, kedves, nyugodt a kislányunk. :) Mindig elmesélem.. :) lehet azóta páran meg is fordultak Önnél. :) Hihetetlen mennyire simulékony, kitűnően alkalmazkodó és kiegyensúlyozott a picur! :) Bárhova, bármikor el tudunk menni vele, ha egész nap úton kell lennünk sincs egy hangja sem! A lényeg, hogy együtt vagyunk és ennél több nem is kell neki! :) Mindenhol megcsodálják. :) Még anyatejes is, de elkezdtük a hozzátáplálást, ebben is egy “új” irányzatot követve a BLW-t.. ami igény szerinti darabos hozzátáplálás. Ugyanazt eheti, amit mi, és nincs püré. Nagyon simán veszi az elejétől! Mindent megeszik! Oltáskivezetést is alkalmaztunk nála Homeopátiával, így azoknak sem volt mellékhatása, se láz, semmi. Egy ébredéssel át alussza az éjszakát az első naptól. Most készített apa új ágyat neki, mert a kiságyat nem viselte el .. velem alszik.. talán a rács az “oka”,:) ki szereti a korlátokat?! :) Szóval nagyon hálás vagyok, hogy anno megtaláltam Ágnest, mert hihetetlen hasznos és felemelő dolog az első pillanattól kapcsolatban lenni a gyermekünkkel! :)

H.M.E. és Sára 😊

A mai napon, 2019.05.27-én megszületett kislányunk, Horváth Sára Hanna. A tervezett császár ellenére is úgy gondolom mindent jól véghez vittünk a kapcsolat analizisek során. Nem érzem hogy bármi negatívan érintette volna a kicsit ennek kapcsán. Egész nap bújik hozzám, hamar megnyugszik, apukával is pillanatok alatt megvan a közös nevező! Bár effelől nem volt kétségem! :) A fiúk is voltak benn, nagyon jól sikerült az első találkozó! :) Köszönünk mindent!

Horváth-Magyaros Erika

Drága Ági!

Nagy szeretettel üdvözöllek. Még mindég a gyógynövény táborban szerzett élményeimből táplálkozva töltöm napjaimat. Jó érzés vissza gondolni arra a felszabadult légkörre, ami jellemezte az egész ottlétünket, a csapattagok közvetlenségét, nyitottságát. Ez a Te személyiségednek, és a hely varázsának is köszönhető. Rég nem voltam ilyen szűz, tiszta természetben. Az új ismeretek mellett, megerősítést is nyertem a tudottakban, és helyére került néhány téves hiedelmem. Most már csak használnom kell őket. Az útifű szirup is szépen érik. Köszönöm, hogy ezt az arcodat is megmutattad, és a boszorkánykonyhádba is beengedtél, sőt a szállításunkról is gondoskodtál. Köszönjük külön a férjednek is, hogy bemutatta a csodálatos környéket, és vitt, hozott minket.

Hubának köszönjük a közreműködését, háttér munkáját, így Botond, a kisunokám is szabadon élvezhette a szabadságot. KÖSZÖNJÜK!

B.M. Sülysáp

Kedves Ágnes!

"A mai napon, megszületett kislányunk, S. A tervezett császár ellenére is úgy gondolom mindent jól véghez vittünk a kapcsolat analizisek során. Nem érzem hogy bármi negatívan érintette volna a kicsit ennek kapcsán. Egész nap bújik hozzám, hamar megnyugszik, apukával is pillanatok alatt megvan a közös nevező! Bár effelől nem volt kétségem! :) A fiúk is voltak benn, nagyon jól sikerült az első találkozó! :) Tényleg mindent köszönök! Biztos, hogy sokat fogunk kamatozni ebből az analizisből a picivel! :) Bízom benne, hogy fogunk még együtt dolgozni!"

Köszönünk mindent!

H. Erika

A Théta Healing tanfolyamon megtanultam, hogy sokat tehetek saját magamért és másokon is tudok segíteni. Rájöttem, meg lehet és meg tudom oldani a problémáimat. Kinyílt a világ, megtanultam élni! Felszabadultság és öröm töltötte meg a hétköznapjaimat! Olyan kulcsot kaptam a kezembe, amellyel sorban nyílnak az ajtók. Hálás köszönet érte!

Sz. Zs. Szombathely
Gyakori Kérdések
Mitől függ, hogy kinél milyen módszereket alkalmazok?

Mindig olyat, amire az illetőnek leginkább szüksége van, amire nyitott, ami elfogad. Vegyítem a páciens állapota, igényei és egyéni képességei, helyzete szerint. Általában egy pszichoterápiás, lélekgyógyító módszer, és ha úgy ítélem, Fül Akupunktúrás Addiktológiai eljárás vagy Fitoterápiás természetes gyógymód kombinációja. Egyidejűleg vagy egymást követően.

Lehetséges szakirányú képzés nélkül is jobban elmélyedni a gyógynövény ismeretben?

Igen, erre is van lehetőség gyógynövényismereti oktatás, diavetítéses előadások és gyógynövénytúrák kombinációjának keretén belül. Akár téli időszakban is. Jelezd, ha ez a megoldás érdekel.

Időben meddig tart egy gyógynövénytúra?

Általában másfél-két órán át. Ennél hosszabban tartó információ átadás inkább csak szakirányú képzés során javasolt. Az átlagos érdeklődő számára ezen időszakon túl már nagyon összekeveredhet a sok új látott és hallott élmény. Ha bővebben és hosszabban szeretnél hallani a gyógynövényekről, érdemes egy fitoterápiás képzésre eljönnöd.

Ha szeretnék én is fitoterapeuta (gyógynövényekkel gyógyító) lenni, lehetséges-e részt vennem egy fitoterápiás tanfolyamon?

Igen, jelezd érdeklődésedet és megfelelő létszám esetén elindítunk egy fitoterapeuta képzést.

Mikortól javasolt az Anya-Magzat kapcsolat egyéni foglalkozásokra jelentkezned?

Javaslom, hogy várd meg várandósságod betöltött 12. hetét!

Közösség

Copyright © 2016
Dr.Szabó Ágnes Katalin

Wellness Dental Plus Kft.
9970 Szentgotthárd, Kossuth Lajos u. 8.

Montázs Műhely

Design & CMS by Webmark