A GYÓGYÍTÓ

TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOK

Lélekgyógyító folyamatok

PSZICHOTERÁPIÁS ELJÁRÁSOK

EGYÉNI PSZICHOTERÁPIA
Önismeret (pár, csoport)
ANYA-MAGZAT KAPCSOLAT
Pszichoterápia egyéni (pár) és csoport
Kapcsolat a magzattal
MEDITÁCIÓ, RELAXÁCIÓ

SAJÁT MÓDSZEREIM

KREATIV ŐSÖSSZHANGZAT
ÖnMagkép – Magcsoportok
ÉLŐ ÖNMAGODRA HANGOLÓ
Meditatív hangolás
KAPCSOLATHARMONIZÁLÓ
Pár és Család (egyénileg)

SPIRITUÁLIS GYÓGYMÓDOK

THETA TERÁPIA
Gyógyítás theta állapotban
Egyénileg, csoportosan

Természetgyógyászati módszerek

FITOTERÁPIÁS ELJÁRÁSOK, TÁPLÁLKOZÁS

Gyógyteák kikeverése egyénre szabottan

FÜLAKUPUNKTÚRÁS ADDIKTOLÓGIAI KEZELÉS

Lézerakupunktúra, tartós tűk és magok

A TANÍTÓ

ELŐADÁSOK

Beszélgetések

ÍRÁSOK

NŐI CSOPORTOK – MINDEN, AKI NŐŐŐ!

Rendszeres találkozások

GYÓGYNÖVÉNYISMERETI OKTATÁS

ETI Fitoterapeuta Szakvizsga előkészítő

GYÓGYNÖVÉNYTÚRÁK

Pünkösdi gyógynövényismertető túra Orfaluban - 2018. május 20.

Gyógynövényismereti diavetítéses előadások

THETAHEALING CSOPORTOK

Szivárvány gyerekek

DNS 1 Alap tanfolyam

DNS 2 Haladó tanfolyam

Áss mélyebbre tanfolyam

Teremtés és bőség tanfolyam

Ritmus az egészséges testsúlyért

Game of life – Az Élet Játéka tanfolyam

Te és a partnered. Fejlődj a kapcsolataidban I. 

MAGAMRÓL

Galéria

Anya - Magzat kapcsolat - Természetesen!
Kapcsolatharmonizáló
Kreatív Ősösszhangzat Alkotótér
Egészségesen és természetesen!
Párkapcsolati tréning
Szivárvány Gyerekek - tanfolyam felnőtteknek
ThetaHealing DNS2 Haladó tanfolyam (3 nap)
ThetaHealing DNS1 Alap tanfolyam (3 nap)
ThetaHealing Áss mélyebbre tanfolyam (2 nap)
Új Női Boldogasszony Kör
Blogom
Élet Tér Harmóniaközpont

Vélemények

Drága Ági!

Nagy szeretettel üdvözöllek. Még mindég a gyógynövény táborban szerzett élményeimből táplálkozva töltöm napjaimat. Jó érzés vissza gondolni arra a felszabadult légkörre, ami jellemezte az egész ottlétünket, a csapattagok közvetlenségét, nyitottságát. Ez a Te személyiségednek, és a hely varázsának is köszönhető. Rég nem voltam ilyen szűz, tiszta természetben. Az új ismeretek mellett, megerősítést is nyertem a tudottakban, és helyére került néhány téves hiedelmem. Most már csak használnom kell őket. Az útifű szirup is szépen érik. Köszönöm, hogy ezt az arcodat is megmutattad, és a boszorkánykonyhádba is beengedtél, sőt a szállításunkról is gondoskodtál. Köszönjük külön a férjednek is, hogy bemutatta a csodálatos környéket, és vitt, hozott minket.

Hubának köszönjük a közreműködését, háttér munkáját, így Botond, a kisunokám is szabadon élvezhette a szabadságot. KÖSZÖNJÜK!

B.M. Sülysáp

Kedves Ágnes!

"A mai napon, megszületett kislányunk, S. A tervezett császár ellenére is úgy gondolom mindent jól véghez vittünk a kapcsolat analizisek során. Nem érzem hogy bármi negatívan érintette volna a kicsit ennek kapcsán. Egész nap bújik hozzám, hamar megnyugszik, apukával is pillanatok alatt megvan a közös nevező! Bár effelől nem volt kétségem! :) A fiúk is voltak benn, nagyon jól sikerült az első találkozó! :) Tényleg mindent köszönök! Biztos, hogy sokat fogunk kamatozni ebből az analizisből a picivel! :) Bízom benne, hogy fogunk még együtt dolgozni!"

Köszönünk mindent!

H. Erika

A Théta Healing tanfolyamon megtanultam, hogy sokat tehetek saját magamért és másokon is tudok segíteni. Rájöttem, meg lehet és meg tudom oldani a problémáimat. Kinyílt a világ, megtanultam élni! Felszabadultság és öröm töltötte meg a hétköznapjaimat! Olyan kulcsot kaptam a kezembe, amellyel sorban nyílnak az ajtók. Hálás köszönet érte!

Sz. Zs. Szombathely

A Theta Healing 1. tanfolyamra véletlenek (nem létező) sorozata vezetett. Talán egy hete fejeztem be Vianna könyvét - amit túl szépnek találtam, de nem hihetetlennek. Rögtön tanfolyamokat kerestem Bp-en, mert ilyen biztos nincs Szombathelyen. Erre pár napra egy váróteremben meglátom a tanfolyamot hirdető papírdarabot... Ági kedves személyisége, kiegyensúlyozottsága rögtön megteremtette az alaphangulatot. Szinte rögtön "thétázni" kezdtünk. Szkeptikus voltam, mert otthon, a könyv után egyedül már próbáltam és semmi nem történt. Itt a 2. alkalommal szó szerint teljes megrázkódtatáson mentem keresztül. A pár nap alatt rengeteget gyakoroltunk, érthető magyarázatokkal, a téma tágabb ismeretkörbe kapcsolásával bővült tudásunk is. Csodás eseményekben vettünk részt. Én életem meghatározó napjaiként gondolok a tanfolyamra.

Azóta nap, mint nap tapasztalom a sok jót és segítséget, amit engedek kapni:)

Köszönöm Ági!

Egy hálás embertárs Szombathelyről

Ágit 12 éve ismerem. Már első alkalommal megfogott orvosi végzettsége mellett tanúsított, természetes gyógymódok irányába való nyitottsága, képzettsége. Megismertem a női személyiség kibontakozását kutató, megélő, tanító, segítő elhivatottságát. Édesanyai tapasztalatai által gyógyító a családterápiákban, a gyermekek gondjainak megoldásában. A belőle sugárzó életöröm, életszeretet, boldogságra törekvés, a tökéletes életminőség keresése mindig átsugárzott rám is.
Gyógyítóan hatott, megújított. Boldogabb, elégedettebb lettem nőiességemben, segített az életben való boldogulásomban.
Ezt kívánom minden leendő segítettjének.

Dr. Horváthné Fábián Ottilia
Pilisszentiván, 2017.10.12.

Ottilia, Pilisszentiván

Csak pár mondattal szeretnék szólni és segíteni a gyógyulásommal, példámmal kapcsolatban. Minden mások vagy saját magad által épített fal ledönthető és ezt követi a nagy szabadság, boldogság, amire nem találom a szavakat. Leírhatatlan annyira jó.......és ez az én életem. Már maga a gyógyulási folyamat, a fejlődés, a változás a céljaim elérése felemelő érzés....mondhatni az én életem gyökerétől változott, ami nálam a lényeg volt, a szülői minták elengedése, lecsatolódása volt és döntöttem le az összes falat magam körül.......aztán jött a nagy csoda, férjhez mentem és megszületett első gyermekünk (amire én azt gondoltam, velem ilyen soha nem történhet). És mégis. Ez az igazi boldogság. Én azt mondom, sosem késő változtatni akarni, nagy bátorság és erő, de megéri. Mindezekért köszönet a teremtőnek és dr szabó ágnesnek, aki kiváló tanár és terapeuta.
S.E. Magyarlak”

S.E. Magyarlak

Kedves Ágnes!

Az elmúlt héten találkoztunk személyesen a Kétvölgyben tartott gyógynövény ismertető, bemutató túrán.
Dancsné Balogh Kornéliának hívnak, Zalaegerszegen élek és dolgozom egyrészt gyógytornász, nyirokterapeutaként. illetve természetgyógyász reflexológusként.
Nem volt alkalmam a túra végén személyesen beszélni veled, de mindenképpen szeretnék köszönetet mondani az egyszerűségedért, a csendért, a válaszokért. Eddig nagyon kevés olyan hiteles emberrel találkoztam, mint amilyen te vagy.
Említetted a csipkebogyó bokornál, hogy a tea elkészítését követően, a visszamaradt velő és mag felfőzve ismét gyógyító hatású.
Ebben az évben nagyon sok homoktövis bogyónk termett. Küzdelmes munka árán megadta magát, a bogyóból ivólé készült, a visszamaradt magot és héjat szintén felhasználhatom szárítás után teának? Van gyógyhatása még így is? Köszönöm válaszod, ha nem terhellek vele.
Istentől áldott szép napot kívánok!
Kornélia, Zalaegerszeg”

Kornélia, Zalaegerszeg

Én azt tapasztalom, hogy a közös terápiás munka helyes vágányra terelt...
T.H. Gencsapáti

T.H. Gencsapáti

" Majd' 20 évvel ezelőtt, még útkeresésem kezdetén találtam Ágira zűrös magánéleti válságom kellős közepén. Akkor is nagyon jól jött a segítsége.
Aztán úgy hozta az élet, hogy rengeteg más helyen is megfordultam, sok-sok mindent kipróbáltam, de közben mégis mindig visszakanyarodtam hozzá.
Mostanra már jobbára harmónia van az életemben, de ha bármi felmerülne, biztos csak Ágit hívnám. Így visszatekintve elmondhatom,
hogy a legtöbb és legmélyebb segítség mindig tőle jött egy jól betalált mondat vagy kép által. Mindig hálával gondolok rá, csak ajánlani tudom mindenkinek! "

T. Rita Szombathely

"Szabó doktornőt – Ágit - őszinte, empatikus, segítőkész és lelkiismeretes embernek ismertem meg. A családommal kapcsolatos, engem is érintő nehéz élethelyzetben mutatta meg, hogy hogyan "lát a pályán". Édesanyámnak olyan problémáit -megoldandó feladatait- vettem magamra és azonosultam velük lelkileg, amelyek megoldása valójában az ő saját feladata lett volna. Viszont ha megoldottam Édesanyám helyett egy problémát, utána mindig jött egy vagy több másik, és nem látszott a problémái vége, csak én merültem ki lelkileg, és lelki eredetű testi tünetek is jelentkeztek már. A doktornő tudatosította bennem, hogy Édesanyám dolgaiért saját maga a felelős, és az, hogy szeretem őt, az nem egyenlő azzal, hogy az ő problémáinak megoldása miatt folyamatosan a háttérbe teszem a saját életemet és a családommal való kapcsolatomat, hogy elsősorban rá fókuszálhassak. A doktornő segítségével sikerült az Édesanyám problémaköréből történő kivonódáshoz szükséges határokat kijelölnöm. Mindez nekem nagy segítséget jelentett, és igyekszem tanulni is belőle. Hálás vagyok a segítségéért és azért, hogy elérhető. Szerintem Ágin nem múlik, hogy valaki képes legyen az életét kedvezően alakító döntések meghozatalára. Legalábbis nekem ő ehhez minden tőle telhető segítséget megadott.

Köszönöm. S. Cs. Budapest”

S. Cs. Budapest
Gyakori Kérdések
Mitől függ, hogy kinél milyen módszereket alkalmazok?

Mindig olyat, amire az illetőnek leginkább szüksége van, amire nyitott, ami elfogad. Vegyítem a páciens állapota, igényei és egyéni képességei, helyzete szerint. Általában egy pszichoterápiás, lélekgyógyító módszer, és ha úgy ítélem, Fül Akupunktúrás Addiktológiai eljárás vagy Fitoterápiás természetes gyógymód kombinációja. Egyidejűleg vagy egymást követően.

Lehetséges szakirányú képzés nélkül is jobban elmélyedni a gyógynövény ismeretben?

Igen, erre is van lehetőség gyógynövényismereti oktatás, diavetítéses előadások és gyógynövénytúrák kombinációjának keretén belül. Akár téli időszakban is. Jelezd, ha ez a megoldás érdekel.

Időben meddig tart egy gyógynövénytúra?

Általában másfél-két órán át. Ennél hosszabban tartó információ átadás inkább csak szakirányú képzés során javasolt. Az átlagos érdeklődő számára ezen időszakon túl már nagyon összekeveredhet a sok új látott és hallott élmény. Ha bővebben és hosszabban szeretnél hallani a gyógynövényekről, érdemes egy fitoterápiás képzésre eljönnöd.

Ha szeretnék én is fitoterapeuta (gyógynövényekkel gyógyító) lenni, lehetséges-e részt vennem egy fitoterápiás tanfolyamon?

Igen, jelezd érdeklődésedet és megfelelő létszám esetén elindítunk egy fitoterapeuta képzést.

Mikortól javasolt az Anya-Magzat kapcsolat egyéni foglalkozásokra jelentkezned?

Javaslom, hogy várd meg várandósságod betöltött 12. hetét!

Közösség

Copyright © 2016
Dr.Szabó Ágnes Katalin

Wellness Dental Plus Kft.
9970 Szentgotthárd, Kossuth Lajos u. 8.

Montázs Műhely

Design & CMS by Webmark